دانستنی ها

یادگیری مطالب عمومی برای بهبود زندگی

دانستنی ها

یادگیری مطالب عمومی برای بهبود زندگی

کار در ترکیه

کار در ترکیه، بررسی مشاغل مورد نیاز ترکیه، میزان حقوق در ترکیه، شرایط و قوانین کار در ترکیه برای ایرانیان،   آیا کشور ترکیه، کشوری مناسب برای مهاجرت کاری می باشد؟ آیا با کار در کشور ترکیه می توان اقامت دائم و یا تابعیت این کشور را دریافت کرد؟ این مقاله برای پاسخ دادن به سوالات ذهنی شما در خصوص مهاجرت به کشور ترکیه از طریق کار تهیه شده است. امروزه کشور ترکیه برای سفرهای توریستی و مهاجرت های کاری و تحصیلی به سبب نزدیکی به ایران مورد اقبال بسیاری افراد می باشد


برای آگاهی بیشتر شرایط کار در ترکیه اینجا کلیک کنید.

آشنایی با کشور ترکیه

جمهوری ترکیه کشوری اوراسیایی می باشد که بخش بزرگی از کشور در شمال غرب آسیا و خاورمیانه است (آناتولی یا آسیای کوچک) و بخش کوچکی از آن نیز در منطقه بالکان در جنوب شرق آسیا قرار دارد. پایتخت این کشور آنکارا می باشد که به عنوان پایتخت اداری ترکیه محسوب می شود اما بزرگترین و توریستی ترین شهر ترکیه شهر استانبول با پیشینه تاریخی طولانی می باشد. جمعیت کشور ترکیه 82000000 نفر و واحد پول آن لیر ترکیه است. ترکیه در شرق با کشورهای ایران، ارمنستان و گرجستان و در جنوب غربی با بلغارستان و یونان همسایه است.

شرایط کار در ترکیه

همواره افرادی از کشورهای خارجی، مثل ارمنستان، آذربایجان، عراق و ایران هستند که درست یا غلط، در صدد یافتن شغل و کار در ترکیه می باشند. این مهم به جهت همسایگی و ورود راحت و بدون ویزا به کشور ترکیه می باشد. برای ورود به کشور ترکیه از طریق توریستی، یک شخص ایرانی نیازی به دریافت ویزا از سوی مقامات ترکیه در ایران ندارد و با وارد شدن به فرودگاه کشور ترکیه، می توانند ویزای توریستی کوتاه مدت خود را دریافت کنند. اما در ماده 30 قانون اتباع خارجی و حفاظت بین المللی ترکیه، به این صورت مشروح شده است که افرادی که قصد کار در ترکیه، به مدت بیشتر از 3 ماه دارند، باید از طرف مؤسسات کاری و شرکت هایی که به فعالیت مشغولند و نیاز به نیروی خارجی دارند، دعوت نامه کاری دریافت کنند. یعنی به صورت شخصی نمی توانند اجازه کار در ترکیه را کسب نمایند. دریافت اجازه کار به منزله اقامت بلند مدت در کشور ترکیه نمی باشد و مستنداً در سایت وزارت امور خارجه کشور ترکیه مشروح شده است که هر فرد خارجی برای ویزای کار در ترکیه باید هر سه ماه اجازه کار خود را تمدید کند. یعنی افرادی که قصد اقامت در کشور ترکیه به مدت بیش از 90 روز دارند، می توانند با مراجعه به اداره مهاجرت استانی، اجازه اقامت خود را (حداکثر تا 2 سال) تمدید کنند. 

نرخ بیکاری و بازار کار ترکیه

میزان نرخ بیکاری در ترکیه در ماه نوامبر سال 2018 به 12 درصد رسیده است. در صورتی که در سال قبل و همین ماه، نرخ بیکاری در ترکیه 10 درصد بوده است. میانگین نرخ بیکاری در کشور ترکیه از سال های 2005 تا کنون 10 درصد محاسبه شده است. کمترین این نرخ در ماه جوئن سال 2012 به 7 درصد رسیده است و بیشترین نرخ در ماه فوریه سال 2009 به 14 درصد رسیده بود. از ابتدای سال 2021 نرخ بیکاری در کشور ترکیه به حدود 14 درصد رسیده است که نرخ مطلوبی به حساب نمی آید.

منبع:

https://officialmalekpour.net/%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87

شهروندی ترکیه در کمترین زمان

اخذ شهروندی ترکیه از طریق راه های مختلفی امکان پذیر است.

ترکیه یکی از کشور های زیبا با مقاصد گردشگری فوق‌العاده می باشد که به خاطر رشد اقتصادی خوب، امنیت بالا، مخارج پایین یک گزینه عالی برای مهاجرت به شمار می‌رود.

افرادی که قصد مهاجرت به این کشور زیبا را دارند؛ می توانند با اخذ شهروندی ترکیه از مزایا اقامت در این کشور بهره مند شوند.

برای خواندن مقاله چه مدارکی برای دریافت شهروندی ترکیه لازم است؟ کلیک کنید

اخذ پاسپورت ترکیه

ترکیه یک کشور رو‌ به رشد می باشد که امروزه یکی از گزینه های ایرانیان برای مهاجرت محسوب می شود.

اگر به خاطر راه اندازی یک کسب کار سود آور یا شروع یک زندگی تازه برای خود و خانواده تان، قصد مهاجرت دارید ولی به خاطر قوانین سختگیرانه از اینکارمنصرف شدید؛ باید این خبر خوب را به شما بدهیم  که می توانید از طریق راه های مختلف جهت گرفتن اقامت ترکیه اقدام کرده و یک زندگی جدید و خوب را تجربه کنید.

در این بخش می خواهیم شما را با روش های اخذ شهروندی ترکیه آشنا کرده تا بتوانید با توجه به شرایطتان بهترین گزینه را انتخاب نمایید.

اخذ شهروندی ترکیه از طریق ازدواج

اگر همسر آینده شما، شهروند ترکیه است؛ لازم نیست نگران گرفتن اقامت باشید.

بعد از گذشت سه سال، می توانید جهت دریافت حق شهروندی ترکیه ای اقدام کنید.

توجه داشته باشید که این ازدواج باید رسمی و قانونی باشد و در صورتی که دولت ترکیه متوجه صوری بودن آن شود؛ عواقب سنگینی از جمله زندان در انتظار شماست.

هم چنین نداشتن سو سابقه شهروند ترکیه از جمله شرایط اخذ گرفتن اقامت برای شماست.

اخذ شهروندی ترکیه از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش های گرفتن شهروندی ترکیه ای از طریق سرمایه گذاری می باشد.

باز کردن سپرده بانکی یکی از راه های سرمایه گذاری در کشور ترکیه است.

اگر جز آن دسته از افرادی هستید که پول زیادی را در سپرده بانکی خود دارید و به دنبال یک جای امن برای سرمایه گذاری می گردید؛ می توانید با باز کردن حساب در یکی از بانک های ترکیه به مبلغ پانصد هزار تومان جهت اخذ شهروندی ترکیه اقدام کنید.

در مقاله افتتاح حساب بین المللی در ترکیه صفر تا صد توضیح داده شده است.

البته به مدت سه سال، برداشت وجه نقد امکان پذیر نیست. شاید این سوال برایتان پیش آمده که چرا باید این همه پول را به مدت سه سال در بانک ترکیه سرمایه گذاری کنم؟ جواب این سوال کاملا واضح است؛ شما با این کار علاوه بر گرفتن پاسپورت ترکیه، می توانید از مزایا و خدمات شهروندی از جمله آموزش رایگان برای فرزندانتان بهره مند شوید. در واقع شما با سرمایه گذاری در کشور ترکیه، آینده خود و فرزندانتان را تضمین می کنید. باز کردن سپرده بانکی در ترکیه شامل مراحل زیر می باشد:

  1. ابتدا باید برای درخواست باز کردن حساب بانکی به وزارت اقتصاد ترکیه مراجعه کنید. پس از تایید می توانید برای افتتاح سپرده بانکی اقدام نمایید.
  2. در مرحله بعد، باید اقدامات لازم برای ثبت کد مالیاتی را انجام دهید.
  3. بعد از آماده کردن مدارک لازم برای باز کردن سپرده بانکی از جمله قبض آب و برق و کد مالیاتی به یکی از شعب بانکی مراجعه کنید.
  4. سپس تاییدیه سرمایه گذاری را برای اقامت کوتاه مدت به اداره مهاجرت تحویل دهید.
  5. در آخر می توانند به دفتر شهروندی مراجعه کرده و درخواست اقامت خود را ثبت کنید.

یکی دیگر از راه های اخذ شهروندی ترکیه از طریق سرمایه گذاری، ثبت شرکت در کشور ترکیه است.

اگر به دنبال ایجاد یک کسب و کار پرسود می گردید؛ پیشنهاد می کنیم پول خود را در این کشور سرمایه گذاری کنید. شما با ثبت شرکت می توانید بعد از پنج سال جهت اخذ پاسپورت ترکیه اقدام کنید.

توجه داشته باشید که بعد ثبت و راه اندازی شرکت، باید شهروند های ترکیه را نیز استخدام کنید. بهتر است قبل از اینکه برای ثبت شرکت اقدام نمایید؛ اطلاعاتی درباره روند کاری آن بدست بیاورید.

 اخذ شهروندی از طریق خرید ملک

image_1641770099

یکی از رایج ترین روش های اخذ شهروندی ترکیه از طریق خرید ملک می باشد.

ایرانیان عزیز می توانند به جای خرید یک  ملک یک خوابه درتهران، یک ملک بزرگ در بهترین جای ترکیه خریداری کرده و به راحتی حق شهروندی ترکیه دریافت نمایند.

 به خاطر مزایای فراوان خرید خانه در استانبول، هرسال آمار خرید ملک توسط ایرانیان در حال افزایش است. از مزایا خرید ملک در ترکیه می توان موارد زیر را نام برد:

  • با خرید ملک، علاوه بر اخذ شهروندی، پاسپورت ترکیه هم دریافت می کنید.
  • در صورتی که فعلا قصد مهاجرت ندارید، می توانید ملک خود را اجاره دهید.
  • با توجه به قیمت ارزان مسکن نسبت به ایران، خرید انواع ملک از جمله ویلایی و آپارتمانی یک سرمایه گذاری عالی برای آینده خانواده تان محسوب می شود.
  • با خرید ملک، تمام اعضای خانواده حق شهروندی دریافت کرده و می توانند از مزایا آن بهره مند شوند.

جهت گرفتن شهروندی ترکیه از طریق خرید ملک باید مراحل قانون زیر را طی کنید:

  1. ملکی که قصد خرید آن را دارید؛ باید حداقل ۲۵۰ هزار دلار ارزش داشته باشد. هم چنین می توانید چند ملک که قیمت تمام شده آنها همین مبلغ می باشد؛ خریداری کنید.
  2. برای عقد قرارداد لازم نیست حتما خودتان به کشور ترکیه سفر کنید؛ می تواند وکیل شما اینکار را انجام دهد.
  3. پس از عقد قرارداد، با مراجعه به اداره ثبت ملک در ترکیه می توانید درخواست اخذ شهروندی خود را ثبت کنید. بعد ارائه و بررسی مدارک مورد نیاز، در صورتی که همه چیز قانونی انجام شده باشد؛ بعد از سه الی هفت روز کاری، نامه تاییدیه حق شهروندی برای شما فرستاده می شود.
  4. پس از دریافت نامه تاییدیه، باید به اداره مهاجرت مراجعه و درخواست مجوز اقامت کنید.
  5. پس از تایید مجوز اقامت در ترکیه، جهت اخذ شهروندی ترکیه به سازمان شهروندی مراجعه نمایید. پس از طی شدن مراحل کاری، شما به طور رسمی شهروند ترکیه می شوید.

منبع:

https://www.ilna.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-206/1181093-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86

راهنمای مهاجرت به ترکیه


مهاجرت، یکی از پدیده‌هایی است که در عین غم‌انگیز بودن، بسیار هیجان‌انگیز است. هم‌زمآن‌که برای مدتی طولانی از خانه و وطنت دور می‌شوی و مجبوری از عزیزترین عزیزانت کیلومترها کیلومتر فاصله بگیری، آماده می‌شوی تا آینده رؤیایی و ایدئال خود را بسازی. یک زندگی آرام، مرفه و به‌دوراز بالا و پایینی که درگذشته تجربه کردی. برای مهاجرت کشورهای زیادی هستند که می‌توانند گزینه خوبی برای شما باشند؛ اما در این میان کشورهایی بیش‌ازپیش مدنظر ایرانی‌هاست

ترکیه، کشوری که در حاشیه قاره اروپا قرارگرفته است، در تمام دنیا با شهرهای معروف استانبول و کاپادوکیه و آنتالیا شناخته می‌شود. بسیاری از گردشگران در تمام طول سال برای بازدید از جاذبه‌های آن راهی این کشور می‌شوند. برخی نیز پا را فراتر می‌گذارند و برای یک زندگی همیشگی ترکیه را مقصد خود قرار می‌دهند. هم‌وطنان ایرانی ما نیز نه‌تنها از این قاعده مستثنا نیستند، بلکه یکی از متقاضیان ثابت برای مهاجرت به این کشور محسوب می‌شوند. نزدیکی جغرافیایی و البته شرایط آسان مهاجرت به این کشور، بسیاری را وسوسه می‌کند تا قید مهاجرت به دیگر کشورها را بزنند و به سراغ ترکیه بروند. ما نیز در این مطلب راه‌های مهاجرت به ترکیه را بررسی می‌کنیم و می‌بینیم چطور و از چه طریقی می‌توان این هدف را عملی کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر این مقاله را بخوانید

آشنایی با کشور ترکیه

ترکیه یکی از کشورهای همسایه ماست که در غرب ایران جا خوش کرده و وسعتی برابر با ۷۸۳, ۳۵۶ کیلومترمربع دارد. این کشور که در حاشیه قاره اروپا قرارگرفته، همسایگانی در هر دو قاره دارد. ازجمله همسایه‌های آسیایی ترکیه می‌توان به عراق و سوریه اشاره کرد. همچنین این کشور با سرزمین‌های اروپایی چون ارمنستان، گرجستان، بلغارستان و یونان مرز زمینی و با کشورهای اوکراین، روسیه و رومانی مرز آبی مشترک دارد.

پایتخت کشور ترکیه آنکاراست که مرکز سیاسی و قطب مهمی در اقتصاد و صنعت این سرزمین محسوب می‌شود. این شهر همچنین دومین شهر بزرگ ترکیه است که پس از استانبول قرار دارد. استانبول دیگر شهر مهم و موردتوجه ترکیه است که درست در مرز قاره‌های آسیا و اروپا قرار دارد. استانبول، مرکز اقتصاد، فرهنگ و تاریخ

اطلاعات کاربردی

این کشور پهناور است و در طی سال‌های اخیر همیشه در لیست محبوب‌ترین شهرهای توریستی دنیا قرار داشته است. از دیگر شهرها و مقاصد محبوب در ترکیه می‌توان آنتالیا، کوش آداسی، آلانیا، کاپادوکیه و ... را نام برد.

در حال حاضر جمعیت ساکن در کشور ترکیه برابر با ۸۲, ۱۹۸, ۵۳۸ تن است که ۷۰ تا ۸۰ درصد آن‌ها از اقوام ترک‌زبان هستند. از دیگر اقوامی که در ترکیه حضور پررنگی دارند کُردها هستند که ۲۰ درصد از جمعیت کل کشور را به خودشان اختصاص داده‌اند. زبان رسمی کشور ترکیه، ترکی است و ازجمله زبان‌هایی که در این کشور استفاده از آن‌ها رواج دارد می‌توان به کردی کرمانجی، زازاکی (از زبان‌های کناره دریای کاسپین) و کاباردی (از زبان‌های قفقازی) اشاره کرد. همچنین در شهرهای بزرگ و توریستی، استفاده از انگلیسی در میان ساکنان رایج است.

ترکیه کشوری سکولار است و آزادی مذهبی ساکنان آن تضمین می‌شود و درنتیجه در این سرزمین چیزی به نام دین رسمی وجود ندارد. بااین‌حال بیشترین جمعیت مذهبی این کشور، یعنی ۹۷% را مسلمانان تشکیل داده‌اند که اغلب آن‌ها سنی مذهب هستند و شیعه‌ها در اقلیت قرار دارند

مهاجرت به ترکیه

خوب است بدانید برای سفرهای کوتاه‌مدت به ترکیه نیازی به ویزا ندارید و می‌توانید تا ۹۰ روز تنها با در دست داشتن پاسپورت، در ترکیه بمانید. به‌این‌ترتیب یکی از اصلی‌ترین چالش‌های سفر را نخواهید داشت و تنها کافی است به مقصد یکی از شهرهای ترکیه یک بلیت هواپیما خریداری کنید. پس‌ازآن برای اقامت طولانی‌مدت در کشور ترکیه، باید جواز اقامت این کشور را به دست آورید.

البته پیش از آن کار ابتدا باید ببینید هدف شما از مهاجرت به ترکیه چیست؟ می‌خواهید کسب‌وکار جدیدی در این کشور آغاز کنید؟ قصد ازدواج با یکی از شهروندان ترکیه رادارید و یا با اهداف تحصیلی و پژوهشی راهی این کشور می‌شوید؟

هر یک از این راه‌ها، مسیر متفاوتی برای به دست آوردن جواز اقامت را پیش روی شما قرار می‌دهند؛ بنابراین پیش از آن‌که حتی بلیت ایران به مقصد ترکیه را رزرو کنید، ابتدا باید تصمیم بگیرید که قصدتان از مهاجرت چیست.

در ادامه با انواع جواز اقامت ترکیه و ویژگی‌های هر یک آشنا می‌شویم و خواهیم دید برای اقامت دائم در ترکیه باید چه مسیری را پشت سر گذاشت.

انواع جواز اقامت در ترکیه

ایرانی‌هایی که می‌خواهند در کشور ترکیه زندگی کنند، لازم است پس از ورود به این کشور، برای دریافت جواز اقامت درخواست دهند. جوازهای اقامت، سندی هستند که به شما اجازه می‌دهند تا بتوانید به مدت مشخص و به‌صورت قانونی در ترکیه زندگی کنید. این جوازها بسته به نوع هدف مهاجرت، اعتبار و شرایط متفاوتی دارند که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم:

۱- جوازهای اقامت کوتاه‌مدت

جوازهای اقامت کوتاه‌مدت، به شما اجازه اقامت یک‌ساله می‌دهند. باید برای دریافت این جوازها به اداره مهاجرت و پناهندگی ترکیه مراجعه و درخواست خود را ثبت کنید.

جواز اقامت کوتاه‌مدت بسته به اهداف، متفاوت است که عبارت‌اند از:

سفرهای توریستی: اگر میل دارید تا یک سالِ تمام در ترکیه گردش کنید، برای این جواز درخواست بدهید.

خرید ملک: با خرید هر ملکی (بدون محدودیت ارزش و وسعت) می‌توانید برای دریافت جواز اقامت کوتاه‌مدت درخواست بدهید.

مصاحبه یا فعالیت‌های تجاری: درصورتی‌که می‌خواهید در مصاحبه‌ای تجاری شرکت کرده و یا کسب‌وکار خود را در ترکیه راه‌اندازی کنید، این جواز به کارتان خواهد آمد. دقت داشته باشید که باید پیش از اتمام مهلت اقامت ۹۰ روزه خود، برای دریافت این جواز اقدام کنید.

اهداف پزشکی و درمانی: به این منظور لازم است مدارک پزشکی را همراه داشته باشید و به هنگام ثبت درخواست جواز اقامت، آن‌ها را ارائه کنید.

پس از تحصیلات دانشگاهی: این جواز به دانشجویان خارجی داده می‌شود که یک دوره تحصیلات دانشگاهی در ترکیه را پشت سر گذاشته‌اند. این دانشجویان لازم است در فاصله ۶ ماه پس از پایان تحصیلات خود برای دریافت این جواز اقدام کنند.

اهداف بشردوستانه: آن دسته از اتباع خارجی که به دلیل وجود جنگ‌های شهری در وطن خود، به شکلی قانونی وارد ترکیه می‌شوند؛ می‌توانند برای اقامت کوتاه‌مدت و یک‌ساله درخواست دهند.

شرکت در تحقیقات علمی: دانشجویان و محققان می‌توانند برای شرکت در تحقیقات علمی نیز درخواست جواز اقامت کوتاه‌مدت بدهند.

رأی دادگاه: درصورتی‌که دادگاه ترکیه تشخیص دهد فردی لازم است به دلایلی در ترکیه بماند، آن فرد می‌تواند به این طریق برای اقامت کوتاه‌مدت ترکیه درخواست دهد.

۲- جواز اقامت تحصیلی - کارآموزی

جواز اقامت تحصیلی - کارآموزی ترکیه به دو گروه تعلق می‌گیرد:

بزرگ‌سالان بالای ۱۸ سال که قصد دارند در دوره‌های علمی و دانشگاهی کشور ترکیه شرکت کنند.

کودکان و نوجوانانی که قصد دارند در مدارس دبستان یا دبیرستان ترکیه تحصیل کنند و خانواده‌شان در کشور خود به سر می‌برند.

افرادی که قصد دارند با اهداف تحصیلی وارد ترکیه شوند، لازم است هم‌زمان با درخواست این نوع جواز اقامت، برای ثبت‌نام در مدرسه، موسسه، کالج و یا دانشگاه موردنظر خود در این کشور اقدام کنند.

توجه کنید که...

این جواز تنها به دانش‌آموز یا دانشجوی موردنظر اهدا می‌شود و شامل خانواده آن‌ها نمی‌شود.

تمام اتباع خارجی که قصد دارند با اهداف تحصیلی وارد ترکیه شوند لازم است بیمه سلامت معتبری داشته باشند.

دانشجویان مقیم ترکیه پس از دو سال می‌توانند برای دریافت جواز کار اقدام کنند و مشغول به کار شوند؛ اما تنها می‌توانند کار پاره‌وقت داشته باشند؛ یعنی مدت‌زمان کاری آن‌ها در هر هفته نباید بیش از ۲۴ ساعت باشد.

۳- جواز اقامت همراهی - خانوادگی

تمام اعضای درجه‌یک خانواده مهاجران قانونی ترکیه می‌توانند از این فرصت استفاده کرده و آن‌ها نیز جواز اقامت دریافت کنند. به‌این‌ترتیب به عضو خانواده خود پیوسته و همراه اوزندگی می‌کنند. درواقع در اینجا اولین مهاجری که جواز اقامت دریافت کرده و پذیرای سایر اعضای خانواده‌اش است، حامی مالی محسوب می‌شود و باید بتواند هزینه‌های زندگی خانواده را تأمین کند.

توجه کنید که...

این جواز شامل دانش‌آموزان یا دانشجویان نمی‌شود و خانواده آن‌ها نمی‌توانند از این طریق اقامت کشور ترکیه را به دست آورند.

حامی مالی شما نمی‌تواند یک کودک زیر ۱۸ سال باشد؛ یعنی اگر کودک شما جواز اقامت ترکیه را دارد، شما نمی‌توانید با استفاده از او جواز اقامت دریافت کنید.

۴- جواز اقامت از طریق ازدواج با شهروند ترکیه

تمام اتباع خارجی که ازدواجی رسمی با یکی از شهروندان ترکیه را به ثبت رسانده باشند، می‌توانند برای دریافت جواز اقامت ترکیه اقدام کنند. توجه داشته باشید درصورتی‌که این ازدواج در کشوری غیر از ترکیه صورت گرفته، لازم است پروسه‌ای را برای ثبت ازدواج در دفاتر رسمی ترکیه طی کرده تا بتوانید پس‌ازآن برای دریافت جواز اقامت ترکیه اقدام کنید.

نکات مهم درباره جواز اقامت

نخستین جواز اقامت، اعتباری ۱ تا ۲ ساله دارد. توجه داشته باشید که حداکثر تا ۱۴ روز پیش از پایان اعتبار جواز خود زمان‌دارید تا برای تمدید جواز اقدام کنید و لازم است پیش از اتمام اعتبار این کار را انجام دهید.

بد نیست بدانید در برخی از مناطق ترکیه، پلیس وضعیت خانه وزندگی مهاجر را بدون اطلاع قبلی در محل، بررسی می‌کند.

در صورت موافقت با جواز اقامت شما، پیش از آن‌که کارت اقامت ترکیه برای شما پست شود، ابتدا و به‌صورت موقتی مدرکی به شما داده می‌شود.

درصورتی‌که پس از دریافت جواز اقامت خود در طی ۶ ماه از آن استفاده نکردید، این جواز اعتبار خود را از دست خواهد داد.

منبع:

https://vrgl.ir/WZbPb

برای خرید خانه در ترکیه چند میلیون لازم دارم؟

شما به دلایل مختلفی ممکن است مایل به خرید خانه در ترکیه باشید که البته مهم ترین آن ها، دریافت اقامت ترکیه و در پی آن حق شهروندی و پاسپورت ترکیه است. همان طور که احتمالا می دانید بسته به شهر مورد نظر شما و حتی محله و منطقه ای که در آن به جستجوی ملک مورد علاقه خود هستید، قیمت خرید  خانه در ترکیه متفاوت خواهد بود.  از این روی بسته به این که تا چه اندازه بودجه برای خرید ملک مورد نظر خود انتخاب کرده باشید، می توانید در محله های مختلف شهرهایی چون استانبول، آنکارا، ازمیر و ... به خرید واحد مسکونی اقدام کنید.

خرید خانه در ترکیه

 تقریبا راحت تر از چیزی است که باید برای خرید خانه در ایران متحمل شوید. در حقیقت قیمت ملک در ترکیه در یک تناسب سازی با قیمت ملک در ایران، بسیار مناسب تر بوده و شما می توانید با پرداخت مبلغی کمتر از چیزی که باید در ایران برای خرید یک واحد آپارتمانی پرداخت کنید، در ترکیه واحد مسکونی مناسب خود را خریداری کنید.

به طور مثال امکان خرید آپارتمان در شهر استانبول با پرداخت مبلغی بین 1 تا 1.5 میلیارد تومان را خواهید داشت. همین طور در شهرهای ارزان تر دیگر ترکیه و حتی حومه شهر استانبول نیز امکان خرید آپارتمان با قیمت های به مراتب کمتر از این وجود دارد.

چطور در ترکیه خانه ارزان قیمت بخریم؟

اگر تصمیم به خرید خانه ارزان قیمت در کشور ترکیه دارید، باید پیش از هر چیزی از خرید خانه های ویلایی صرف نظر کنید. این باعث می شود که به سمت خرید واحدهای آپارتمانی بروید که غالبا قیمت ارزان تری دارند.

همین طور اگر ملکی با سن بنای بالاتر انتخاب کنید، طبق همان فرمول همیشگی که در سراسر جهان برقرار است، قیمت در مقایسه با خرید یک ملک نوساز، به مراتب پایین تر خواهد بود.

بهترین شهرهای ترکیه برای خرید ملک

اگر تصمیم به زندگی در یکی از بهترین شهرهای کشور ترکیه را دارید، استانبول احتمالا از نخستین گزینه های شما خواهد بود. البته هزینه های زندگی در شهری مانند استانبول نیز به مراتب بیشتر از هزینه هایی خواهد بود که در شهرهای ارزان تر می پردازید.

شما می توانید محیط زندگی جذاب و مدرنی را در شهرهایی چون آنتالیا و ازمیر نیز به دست آورده و تجربه کنید. شهر ساحلی آنتالیا، دارای جذابیت های فوق العاده ای بوده و اگر بتوانید یک کسب و کار توریستی در این شهر راه اندازی کنید، زندگی و کار برای شما در ترکیه، به شکل توأم پیش خواهد رفت.

برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید